Μη Βιαστείς - Τζούλη Θεοδοσίου - Πριγκήπισσα (Vinyl, LP, Album)


1993
Label: Lyra - LP 4669 • Format: Vinyl LP, Album • Country: Greece • Genre: Folk, World, & Country •
Μη Βιαστείς - Τζούλη Θεοδοσίου - Πριγκήπισσα (Vinyl, LP, Album)

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ την προσευχή που δίδαξε ο Ιησούς στους ακολούθους του;— Αν όχι, μπορούμε να τη διαβάσουμε μαζί από τη Γραφή, στα εδάφια Ματθαίος Η προσευχή, την οποία πολλοί αποκαλούν Κυριακή Προσευχή, περιλαμβάνει τα.

Η Βασιλεία του Θεού —Τι Σημαίνει για τον Ιησού. Κατά την επίγεια διακονία του, ο Ιησούς μιλούσε για πολλά θέματα. Λόγου χάρη, δίδαξε τους ακολούθους του πώς να προσεύχονται, πώς να.

Βοήθησέ με όπου χρειάζομαι πίστη!»’—. ΜΑΡΚΟΣ , ΜΝΚ. 1. Τι έκανε κάποιον πατέρα να αναφωνήσει: ‘Βοήθησέ με όπου χρειάζομαι πίστη’; Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ενός .

Η Βασιλεία του Θεού—Συλλαμβάνετε το Νόημά Της; «Όσο για αυτόν που σπάρθηκε πάνω στο καλό χώμα, αυτός είναι που ακούει το λόγο και συλλαμβάνει το νόημα».—.

 · Να μη γίνει ο τρόπος ζωής του εμπόδιο στην αιωνιότητα. Όμως δεν είναι σίγουρος. Και ζητά από τον Χριστό την αλήθεια για την πνευματική του κατάσταση. Πώς μπορεί να .


Say Its All Over La Compañia - El Firuli / Donde Va La Alegria (Vinyl) Femme Libérée - Various - Les Années Tubes (CD)

1 thoughts on “Μη Βιαστείς - Τζούλη Θεοδοσίου - Πριγκήπισσα (Vinyl, LP, Album)

  1. Τι η Βασιλεία του Θεού θα Σημάνη για Σας; «Ζητείτε πρώτον την βασιλείαν του Θεού και την δικαιοσύνην αυτού, και ταύτα πάντα θέλουσι σας προστεθή.»—. Ματθ. ΤΙ θα εσήμαινε για σας να ζήτε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING